Welcome to Euro Partener   Click to listen highlighted text! Welcome to Euro Partener

Euro Partener

Unitate Protejată

Despre Noi

Cine suntem

Asociaţia Filială ,,Sfântul Ştefan” a Ligii Naţionale a Organizaţiilor cu Personal Handicapat în Cooperaţia Meşteşugărească din Bârlad, str. Republicii nr. 223, judeţul Vaslui, reprezentată legal de d-nul Dragomir Benone, în calitate de Director, este o organizaţie non guvernamentală, apolitică, care desfăşoară acţiuni umanitare de scoatere din anonimat a persoanelor cu dizabilităţi, de sprijinire a tratării, reabilitării şi creşterii calităţii vieţii acestora. 
Asociaţia vine în sprijinul copiilor, adulţilor cu dizabilităţi, a tuturor categoriilor de persoane ce necesită sprijin şi integrare socio-profesională şi protecţie socială. 
Asociaţia este activă în domeniul protecţiei persoanelor cu dizabilităţi, prin campanii, proiecte de incluziune pe piaţa muncii.

În unitatea protejată autorizata Secţia ,,EURO PARTENER,, din cadrul FILIALEI SFÂNTUL ŞTEFAN A L.N.O.P.H.C.M Bârlad lucrează persoane cu dizabilităţi şi persoane din categoriile vulnerabile.
 
Profitul nostru este utilizat pentru a creea noi locuri de muncă pentru persoanele cu dizabilităţi şi cei din grupurile vulnerabile şi pentru finanţarea proiectelor asociaţiei.

Ce am realizat

Ce ne propunem pe viitor

Acordarea de îngrijire specializată și recreere terapeutică pentru persoanele cu dizabilități;
Crearea de programe care au ca obiectiv recuperarea, reintegrarea socială, dezvoltarea cât mai aproape de normal a personalității persoanelor cu dizabilități şi dobândirea independenței acestora;
Promovarea voluntariatului, stimularea asociativității persoanelor cu handicap, schimburi interculturale, dezvoltarea aptitudinilor antreprenoriale, facilitarea mobilității acestora între sistemul de învățământ și piața muncii;
Organizarea și desfășurarea de activități specifice menite să ducă la eliminarea sau diminuarea fenomenului de izolare socială a persoanelor cu diverse dizabilități;
Centru de mobilitate – un taxi adaptat ce oferă tuturor persoanelor cu dizabilităţi care solicita acest transport posibilitatea de a ajunge oriunde au nevoie.
Sună acum
Click to listen highlighted text!